Обосновани Футболни Прогнози

Торпедо Кутаиси - Телави

6 Август 2020 - 20:00
Торпедо Кутаиси
Телави
Прогноза: 1
Коефициент: 2.46
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите в футболния двубой от поредния кръг на настоящият шампионат в Грузия в турнира Висша Лига между футболните състави на Торпедо Кутаиси и Телави. Треньора на домакините извежда на Гиви Киладзе своите играчи срещу противниковия отбор на Телави.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия мач:

Торпедо Кутаиси

Футболистите на Торпедо Кутаиси са 8-ми в таблицата с 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача са успели да вкарат 6 попадения в противниковата врата и са инкасирали 12 гола в мрежата си. На собствения си терен отборът на Торпедо Кутаиси е играл 4 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е получил 8 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Торпедо Кутаиси е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 9 попадения от своите противници.

Телави

Тимът на гостите от Телави се намира на 5-та позиция в класирането с актив от 11 точки, натрупани след 2 победи, 5 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 8 мача е отбелязал 8 попадения в противниковата врата и е инкасирал 5 гола в собствената врата. На чужд терен тимът е играл 4 мача до момента, в които има 3 равенства и 1 загуба и все още няма победа навън, отбелязал е 2 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Телави е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Торпедо Кутаиси - Телави - преки мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Торпедо Кутаиси постигна успех в предишния си мач в Грузия, а на своя стадион допусна загуба в последния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 поредни равни срещи в първенството, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.46 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.