Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив Москва - Ахмат Грозни

26 Август 2020 - 18:30
Локомотив Москва
Ахмат Грозни
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от поредния кръг на футболния шампионат в Премиер Лига на Русия между Локомотив Москва и Ахмат Грозни. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Локомотив своите футболисти срещу гостуващите играчи на Ахмат Грозни.

Време е за фактите за днешната футболна среща:

Локомотив Москва

Футболистите на домакините са на 4-та позиция във временното подреждане с общ актив от 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 4 мача са успели да реализират 5 гола и са допуснали 3 попадения в мрежата си. На домашна сцена Зелено-червените има 1 мач до момента, в който е записал една победа, вкарал е само едно попадение в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига отборът на Зелено-червените има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 8-4.

Ахмат Грозни

Гостуващият отбор на Ахмат Грозни е на 6-то място във временното класиране с 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 4 срещи има голова разлика 5-4. При визитите си тимът е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 2-3.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига играчите на Ахмат Грозни имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Локомотив Москва - Ахмат Грозни - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, Зелено-червените има спечелени 4 успеха, Ахмат Грозни не е постигнал нито 1 победа, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 8-1. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Ахмат Грозни, футболистите на Локомотив Москва са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Локомотив Москва допусна загуба в предишната си среща в първенството на Русия, а на своя стадион е с 2 успеха.

Съставът на гостите от Ахмат Грозни е в серия от 2 поредни победи в първенството на Русия, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.