Обосновани Футболни Прогнози

Вестри - Лейкнир Рейкявик

19 Август 2020 - 21:00
Вестри
Лейкнир Рейкявик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.82
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между отборите на Вестри и Лейкнир Рейкявик от 10-ия кръг на футболното първенство в Исландия в турнира Първа Дивизия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Лейкнир Рейкявик на Торфнесвьолур.

Накратко информацията за днешната среща:

Вестри

Домакините от Вестри се намират на 6-та позиция в класирането с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи имат отрицателна голова разлика 9-12. На домашна сцена съставът на Вестри има 3 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 6-6.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Вестри е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 7-7.

Лейкнир Рейкявик

Отборът на гостите от Лейкнир Рейкявик е 2-ри в таблицата с временното класиране с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 9 мача има положителна голова разлика 25-14. При визитите си отборът е играл 4 двубоя до момента, в които има само победи, при голова разлика 13-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Лейкнир Рейкявик имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 20 гола и са допуснали 12 попадения от противниковите футболни тимове.

Вестри - Лейкнир Рейкявик - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на Вестри има записанa една победа, Лейкнир Рейкявик е записал 3 успеха, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-10. В последните 2 двубоя на своя терен срещу състава на Лейкнир Рейкявик, Домакините от Вестри са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Вестри постигна равенство в последния кръг в шампионата, а у дома записа равенство в предишната си среща.

Тимът на Лейкнир Рейкявик записа равенство в последния кръг в Исландия, а при гостуванията си е с 4 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.82 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.