Обосновани Футболни Прогнози

Старт Кристиансанд - Мьондален

2 Август 2020 - 19:00
Старт Кристиансанд
Мьондален
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 12-ия кръг на футболното първенство в Норвегия в Елитсериен между Старт Кристиансанд и Мьондален. Старт Кристиансанд приемат на Сьор Арена противниковия отбор на Мьондален.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Старт Кристиансанд

Играчите на тима домакин са 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, след 6 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 11 двубоя имат голова разлика 10-19. Пред собствените си верни фенове съставът на Старт Кристиансанд е играл 6 срещи до момента, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, отбелязал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Старт Кристиансанд са постигнали 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при обща голова разлика 4-6.

Мьондален

Съставът на гостите от Мьондален заема 14-то място във временното класиране с общ актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 11 мача е вкарал 10 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 15 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 6 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-7.

В последните си 6 официални мача в Елитсериен отборът на Мьондален има на сметката си само 6 поредни поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на състава, при голова разлика 4 вкарани и 11 получени гола.

Старт Кристиансанд - Мьондален - директни мачове

В последните 2 изиграни мача между двата съперника, Старт Кристиансанд няма нито 1 победа, отбора на Мьондален също не е спечелил нито една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща пред своите почитатели срещу състава на Мьондален, играчите на Старт Кристиансанд нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Норвегия, а у дома е в серия от 3 равенствa.

Отборът на гостите от Мьондален е с 6 последователни загуби в шампионата на Норвегия, а като гост е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.