Обосновани Футболни Прогнози

ФК Оренбург - Алания Владикавказ

12 Август 2020 - 17:00
ФК Оренбург
Алания Владикавказ
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между съставите на ФК Оренбург и Алания Владикавказ от 3-ия кръг на сезона в Русия в турнира Футболна Национална Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Алания Владикавказ на своя стадион.

Факти и статистика за предстоящия мач:

ФК Оренбург

Домакините се намират на трето място в класирането с 6 точки, след 2 победи от започването на новия футболен шампионат, като в изиграните 2 мача са успели да отбележат 2 гола и са инкасирали 0 попадения в своята мрежа. На собствения си терен съставът на ФК Оренбург има един двубой до момента, в който е записал една победа, при голова разлика 1-0.

В последните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига играчите на ФК Оренбург са записали 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са реализирали 8 гола и са допуснали 2 гола.

Алания Владикавказ

Гостуващият тим на Алания Владикавказ е 8-ми във временното подреждане със събрани 3 точки, след 1 победа и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 2 двубоя е реализирал 5 гола във вратата на противниците си и е допуснал 4 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл един двубой, в който има 1 победа, реализирал е 3 попадения във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Футболна Национална Лига футболистите на Алания Владикавказ имат на сметката си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-16.

ФК Оренбург - Алания Владикавказ - преки двубои

В предишните 4 играни срещи между двата съперника, тимът на ФК Оренбург е постигнал 2 победи, отбора на Алания Владикавказ има спечеленa 1 победа, а един сблъсък е завършил с равенство, при обща голова разлика 4-3. В предишните 2 двубоя на своя терен с Алания Владикавказ, Домакините от ФК Оренбург са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни победи в Русия, а на собствения си стадион е в серия от 4 победи.

Тимът на Алания Владикавказ има победа в предишната си среща в шампионата, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.