Обосновани Футболни Прогнози

Стьордалс Блинк - Осане

24 Август 2020 - 19:00
Стьордалс Блинк
Осане
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 11-ия кръг на шампионата в Норвегия в турнира Първа Дивизия между съставите на Стьордалс Блинк и Осане. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Осане на своя стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната среща:

Стьордалс Блинк

Стьордалс Блинк се намират на 7-ма позиция във временното класиране с общ сбор от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 10 двубоя са успели да вкарат 19 гола и са инкасирали 19 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи почитатели Стьордалс Блинк е играл 5 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Стьордалс Блинк имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 10 гола и са получили 11 попадения от противниковите футболни състави.

Осане

Тимът на гостите от Осане се намира на 4-то място в класирането с 17 точки, след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя има голова разлика 18-12. Навън отборът е изиграл 4 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение навън, при голова разлика 8-0.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Осане е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 12 гола и са инкасирали 5 гола от футболистите на своите съперници.

Стьордалс Блинк - Осане - директни мачове

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в последната си среща в шампионата на Норвегия, а на своя стадион е с 2 равни срещи.

Отборът на гостите от Осане постигна успех в последния си мач в първенството, а далеч от дома постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.