Обосновани Футболни Прогнози

Дефенсор Спортинг - Серо Монтевидео

27 Август 2020 - 21:00
Дефенсор Спортинг
Серо Монтевидео
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 9-ия кръг на футболното първенство в Примера Дивисион на Уругвай между отборите на Дефенсор Спортинг и Серо Монтевидео. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Луис Франсини своите играчи срещу гостуващите играчи на Серо Монтевидео.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Дефенсор Спортинг

Футболистите на Дефенсор Спортинг са 12-ти в класирането с 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя са реализирали 5 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 12 гола в своята мрежа. На собствения си терен отборът е изиграл 3 мача досега, в които има 2 победи и 1 загуба, реализирал е 4 попадения в мрежата на противниците си и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Виолетовите са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали 5 гола и са получили 12 гола.

Серо Монтевидео

Гостуващият състав на Серо Монтевидео се намира на 15-то място във временното подреждане с 6 точки, след една победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя е успял да отбележи 5 гола в противниковата врата и е инкасирал 8 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 4 мача досега, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при обща голова разлика 2-6.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Серо Монтевидео са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Дефенсор Спортинг - Серо Монтевидео - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Дефенсор Спортинг има постигнати 3 успеха, отбора на Серо Монтевидео няма нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Серо Монтевидео, играчите на Дефенсор Спортинг са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в последния кръг в Уругвай, а у дома има успех в последния си мач.

Отборът на Серо Монтевидео допусна загуба в последната си среща в шампионата на Уругвай, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.