Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Москва - Арсенал Тула

29 Август 2020 - 18:00
Спартак Москва
Арсенал Тула
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 6-ия кръг на футболния шампионат в Премиер Лига на Русия между тимовете на Спартак Москва и Арсенал Тула. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Арсенал Тула на Откритие Арена.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Спартак Москва

Играчите на домакините се намират на втора позиция в класирането с актив от 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните 5 срещи имат положителна голова разлика 8-4. Като домакин отборът е играл 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига футболистите на Отбора на народа имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 10 попадения и са им вкарали 5 попадения.

Арсенал Тула

Гостуващият отбор на Арсенал Тула заема 11-то място в класирането с актив от 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя е реализирал 5 попадения и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл един мач до момента, в който е записал 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига футболистите на Арсенал Тула са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Спартак Москва - Арсенал Тула - преки мачове

В последните 5 мача между двата противника, отборът на Спартак Москва е постигнал 2 успеха, а състава на Арсенал Тула има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 двубоя на своя стадион с Арсенал Тула, футболистите на Спартак Москва нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите записа равенство в последния си мач в Русия, а при визитите си допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.