Обосновани Футболни Прогнози

Спартакс Юрмала - ФК Лиепая

22 Август 2020 - 17:00
Спартакс Юрмала
ФК Лиепая
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за сблъсъка от 16-ия кръг на първенството в Латвия в Вирслига между футболните тимове на Спартакс Юрмала и ФК Лиепая. Треньора на домакините извежда на Слокас своите играчи срещу гостуващите футболисти на ФК Лиепая.

Информацията за днешната среща:

Спартакс Юрмала

Футболистите на тима домакин са на 4-то място в таблицата с временното класиране със събрани 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 25-22. Като домакин съставът на Спартакс Юрмала има 7 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е получил 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Вирслига тимът на Спартакс Юрмала има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 10 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни състави.

ФК Лиепая

Тимът на гостите от ФК Лиепая се намира на 9-та позиция в таблицата с общ актив от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача е реализирал 20 гола и е получил 25 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 7 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 11 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Вирслига тимът на ФК Лиепая има записани 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Спартакс Юрмала - ФК Лиепая - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата противника, Спартакс Юрмала е спечелил 3 победи, отбора на ФК Лиепая е постигнал 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 8-5. В предишните 2 срещи у дома с отбора на ФК Лиепая, Домакините от Спартакс Юрмала са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Спартакс Юрмала има успех в предишния кръг в Латвия, а на своя стадион допусна неуспех в предишния си мач.

Тимът на ФК Лиепая е с 2 последователни равни срещи в шампионата на Латвия, а при гостуванията си записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.