Обосновани Футболни Прогнози

Йоргрите - Йонкьопинг Содра

18 Август 2020 - 20:00
Йоргрите
Йонкьопинг Содра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък между тимовете на Йоргрите и Йонкьопинг Содра от 14-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Швеция в турнира Суперетан Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Йонкьопинг Содра на домашния си стадион Галма Улеви.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Йоргрите

Футболистите на домакините се намират на 11-то място в таблицата с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 12 мача са отбелязали 14 гола и са получили 20 попадения в собствената врата. На собствения си стадион съставът има 6 срещи досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на OIS са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-8.

Йонкьопинг Содра

Тимът на гостите от Йонкьопинг Содра заема 5-то място в таблицата със събрани 22 точки, постигнати след 7 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има голова разлика 20-16. Като гост съставът има 5 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 3 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперетан Лига съставът на Йонкьопинг Содра е записал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 6 получени гола.

Йоргрите - Йонкьопинг Содра - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата състава, съставът на Йоргрите няма нито една победа, Йонкьопинг Содра има записани 3 победи, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 7-13. В последните 2 двубоя на своя терен с Йонкьопинг Содра, играчите на Йоргрите нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в последния кръг в Швеция, а на своя стадион е с 2 последователни победи.

Тимът на гостите е с 3 поредни победи в шампионата на Швеция, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.