Обосновани Футболни Прогнози

Атлон Таун - Шамрок Роувърс II

21 Август 2020 - 21:45
Атлон Таун
Шамрок Роувърс II
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните тимове на Атлон Таун и Шамрок Роувърс II от поредния кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Ирландия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Атлон Таун своите футболисти срещу Шамрок Роувърс II.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Атлон Таун

Домакините от Атлон Таун са на 10-та позиция в класирането с актив от 2 точки, след 2 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните 7 двубоя са успели да реализират 10 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 18 попадения в мрежата си. Като домакин тимът е играл 3 срещи досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Атлон Таун имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 15 гола.

Шамрок Роувърс II

Тимът на гостите от Шамрок Роувърс II се намира на 8-ма позиция в класирането с актив от 5 точки, записани след една победа, 2 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 мача има отрицателна голова разлика 6-10. Навън съставът е изиграл 4 мача до момента, в които има 4 загуби, при голова разлика 1-7.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Шамрок Роувърс II е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Атлон Таун - Шамрок Роувърс II - преки срещи

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините има загуба в предишния си мач в Ирландия, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Съставът на гостите допусна загуба в предишния си мач в първенството на Ирландия, а далеч от дома е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.