Обосновани Футболни Прогнози

Флурьо - Ейдсволд ТФ

23 Август 2020 - 15:00
Флурьо
Ейдсволд ТФ
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
6 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между съставите на Флурьо и Ейдсволд ТФ от поредния кръг на сезона в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 1. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Ейдсволд ТФ на домашния си терен.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Флурьо

Домакините от Флурьо заемат 10-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 12-14. Пред собствените си горещи фенове Флурьо е играл 3 мача до момента, в които има 3 поражения,, вкарал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Флурьо има в актива си 2 победи и 4 загуби, като са разписали в вратата на своите противници 12 попадения и са получили 14 попадения от противниковите отбори.

Ейдсволд ТФ

Гостуващият отбор на Ейдсволд ТФ заема 4-то място в класирането със събрани 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя има положителна голова разлика 14-7. На чужд терен тимът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 2 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Ейдсволд ТФ са записали 4 победи и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 14 попадения и са получили 7 попадения.

Флурьо - Ейдсволд ТФ - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Флурьо има победа в последната си среща в първенството на Норвегия, а при домакинствата си е с 3 последователни загуби.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в шампионата, а като гост има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.