Обосновани Футболни Прогнози

Дрогеда Юнайтед - Брей Уондърърс

7 Август 2020 - 21:45
Дрогеда Юнайтед
Брей Уондърърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои срещата от 5-ия кръг на футболното първенство в Ирландия в турнира Първа Дивизия между футболните състави на Дрогеда Юнайтед и Брей Уондърърс. Дрогс приемат на Юнайтед Парк гостуващия футболен отбор на Брей Уондърърс.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Дрогеда Юнайтед

Домакините се намират на втора позиция в класирането със събрани 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 4 срещи имат положителна голова разлика 9-4. Пред своите предани почитатели Дрогеда Юнайтед е играл 2 срещи, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 5-2.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Дрогс са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 11 гола и са допуснали 11 попадения от противниковите тимове.

Брей Уондърърс

Гостуващият състав на Брей Уондърърс е 3-ти в таблицата с временното класиране с 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 4 срещи е успял да отбележи 6 попадения в противниковата врата и е инкасирал 4 гола във вратата си. Като гост съставът има 2 срещи до момента, в които е записал една победа и една загуба, отбелязал е 4 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Брей Уондърърс имат на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 12-6.

Дрогеда Юнайтед - Брей Уондърърс - директни мачове

В последните 3 мача между двата тима, тимът на Дрогеда Юнайтед е постигнал една победа, а отбора на Брей Уондърърс е записал 2 победи, при общо голово съотношение 3-7. В последната среща на своя терен с Брей Уондърърс, футболистите на Дрогеда Юнайтед са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините стигна до равенство в последния кръг в първенството на Ирландия, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Тимът на Брей Уондърърс постигна успех в последния си мач в първенството на Ирландия, а като гост има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.