Обосновани Футболни Прогнози

Брей Уондърърс - УК Дъблин

14 Август 2020 - 21:45
Брей Уондърърс
УК Дъблин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще анализирам футболната среща между отборите на Брей Уондърърс и УК Дъблин от 6-ия кръг на настоящият шампионат в Ирландия в Първа Дивизия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на УК Дъблин на Карлайл Граунд.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния двубой:

Брей Уондърърс

Чайките са 5-ти в класирането с актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 5 мача са успели да вкарат 7 попадения в противниковата врата и са инкасирали 7 попадения в собствената врата. У дома Чайките има 2 двубоя, в които има една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Чайките има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-8.

УК Дъблин

Тимът на гостите от УК Дъблин е 4-ти в класирането с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 5 мача има голова разлика 6-7. Като гост тимът е изиграл 2 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на УК Дъблин е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-9.

Брей Уондърърс - УК Дъблин - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Брей Уондърърс допусна загуба в последната си среща в Ирландия, а на собствения си терен постигна реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите от УК Дъблин постигна успех в предишния кръг в шампионата, а като гост допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.