Обосновани Футболни Прогнози

Политехника Яш - Клуж

28 Октомври 2019 - 21:30
Политехника Яш
Клуж
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще дам прогноза за футболния двубой от 14-ия кръг на футболния сезон в Румъния в турнира Лига I между Политехника Яш и Клуж. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Клуж на Емил Александреску.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Политехника Яш

Футболистите на тима домакин заемат 7-ма позиция в класирането с 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача имат голова разлика 15-14. Като домакин Синьо-белите е играл 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-6.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Синьо-белите са записали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5-10.

Клуж

Съставът на гостите от Клуж е първи в класирането с актив от 27 точки, след 8 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача е реализирал 31 гола и е инкасирал 11 попадения в собствената врата. Навън съставът е играл 6 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Клуж е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 13 гола и са инкасирали 6 попадения от противниковите състави.

Политехника Яш - Клуж - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Политехника Яш не е записал нито една победа, Клуж има спечелени 4 победи, а в 1 двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-6. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу отбора на Клуж, Домакините от Политехника Яш нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Политехника Яш има загуба в последния кръг в Румъния, а при домакинствата си има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите има победа в последния кръг в първенството, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.