Обосновани Футболни Прогнози

Ал Тадамон - Ал Ярмук Кувейт

24 Октомври 2019 - 17:40
Ал Тадамон
Ал Ярмук Кувейт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Ал Тадамон и Ал Ярмук Кувейт от поредния кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Кувейт. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу гостуващия отбор на Ал Ярмук Кувейт.

Информацията за днешния футболен мач:

Ал Тадамон

Домакините от Ал Тадамон са 7-ми в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 3 двубоя имат отрицателна голова разлика 4-9. У дома тимът на Ал Тадамон е играл един мач, в който има една победа, при голова разлика 2-0.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Ал Тадамон има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са получили 11 гола.

Ал Ярмук Кувейт

Отборът на гостите от Ал Ярмук Кувейт е на 9-то място във временното подреждане само с една спечелена точка, след 1 равенство и 2 загуби от започването на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 3 мача има отрицателна голова разлика 3-6. Навън тимът е играл един мач, в който има една загуба, при обща голова разлика 0-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ал Ярмук Кувейт имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 гола и са допуснали 12 гола от играчите на своите съперници.

Ал Тадамон - Ал Ярмук Кувейт - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Ал Тадамон не е постигнал нито 1 победа, отбора на Ал Ярмук Кувейт е записал 2 успеха, а 3 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Ал Ярмук Кувейт, футболистите на Ал Тадамон нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Ал Тадамон допусна неуспех в предишния си двубой в първенството на Кувейт, а у дома е с 2 поредни победи.

Тимът на Ал Ярмук Кувейт стигна до равенство в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.