Обосновани Футболни Прогнози

Катания - Пичерно

13 Октомври 2019 - 16:00
Катания
Пичерно
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 9-ия кръг на шампионата в Серия С - Група С на Италия между съставите на Катания и Пичерно. Футболистите на Катания излизат срещу Пичерно на домашния си стадион.

Време е за статистиката за предстоящия мач:

Катания

Домакините са 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 12 точки, след 4 победи и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 8 двубоя са реализирали 17 попадения и са инкасирали 14 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Стадио Анджело Масимино Слоновете е изиграл 3 мача, в които има 3 последователни успеха, при голова разлика 7-1.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С съставът на Росадзури е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Пичерно

Гостуващият тим на Пичерно се намира на 14-та позиция във временното класиране със събрани 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи е успял да вкара 11 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в мрежата си. Навън тимът има 4 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-7.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С отборът на Пичерно има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 8 попадения и са допуснали 11 попадения.

Катания - Пичерно - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни поражения в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на Пичерно стигна до равенство в предишната си среща в Италия, а като гост записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.