Обосновани Футболни Прогнози

Вюрцбургер Кикерс - Дуисбург

26 Октомври 2019 - 15:00
Вюрцбургер Кикерс
Дуисбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща от 13-ия кръг на сезона в Германия в Трета Лига между отборите на Вюрцбургер Кикерс и Дуисбург. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Дуисбург на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Вюрцбургер Кикерс

Играчите на Вюрцбургер Кикерс са 13-ти в таблицата с временното класиране с актив от 16 точки, постигнати след 5 победи, 1 равенство и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 двубоя са вкарали 20 попадения и са получили 29 попадения в своята мрежа. У дома Вюрцбургер Кикерс е изиграл 6 мача до момента, в които има 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига тимът на Вюрцбургер Кикерс е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Дуисбург

Отборът на гостите от Дуисбург заема трето място в класирането с 22 точки, постигнати след 7 победи, едно равенство и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя е реализирал 27 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 попадения във вратата си. Далеч от дома тимът е играл 6 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Дуисбург имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Вюрцбургер Кикерс - Дуисбург - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините стигна до реми в последния си двубой в първенството на Германия, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Съставът на Дуисбург има успех в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.