Обосновани Футболни Прогнози

Престън - Лийдс

22 Октомври 2019 - 21:45
Престън
Лийдс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам мача от 13-ия кръг на шампионата в Чемпиъншип на Англия между Престън и Лийдс. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Белите.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Престън

Футболистите на Престън заемат 6-та позиция в таблицата с общ актив от 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 12 срещи имат голова разлика 23-13. Като домакин Престън е играл 6 двубоя, в които има 5 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 18-6.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип съставът на Нортендърс е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Лийдс

Гостуващият тим на Лийдс е 2-ри в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 12 срещи е вкарал 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 6 срещи, в които има 4 победи и 2 загуби, реализирал е 11 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Юнайтед има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са получили 4 гола.

Престън - Лийдс - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Престън има спечеленa една победа, тима на Лийдс има спечелени 3 успеха, а в 1 среща двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-9. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Юнайтед, играчите на Престън са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Престън има поражение в последната си среща в Англия, а на собствения си терен постигна победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите постигна успех в предишния кръг в първенството на Англия, а при визитите си е с 2 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.