Обосновани Футболни Прогнози

Бари - Катанзаро

23 Октомври 2019 - 21:45
Бари
Катанзаро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Бари и Катанзаро от 11-ия кръг на настоящето футболно първенство в Серия С - Група С на Италия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Катанзаро.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Бари

Домакините от Бари се намират на 5-то място във временното класиране с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя имат положителна голова разлика 16-9. На своя терен Бари е изиграл 5 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-5.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С отборът на Бари има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10-4.

Катанзаро

Гостуващият тим на Катанзаро е 7-ми в таблицата с временното класиране с 16 точки, събрани след 5 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има голова разлика 14-11. Навън съставът има 5 двубоя до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Катанзаро е записал 2 победи и 4 загуби, като са записали в противниковата врата 7 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни отбори.

Бари - Катанзаро - преки двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Бари стигна до равенство в предишния си мач в първенството на Италия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Отборът на Катанзаро е с 2 загуби в шампионата на Италия, а на чужд терен е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.