Обосновани Футболни Прогнози

Ерцгебирге Ауе - Нюрнберг

18 Октомври 2019 - 19:30
Ерцгебирге Ауе
Нюрнберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
4 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните състави на Ерцгебирге Ауе и Нюрнберг от поредния кръг на първенството в Втора Бундеслига на Германия. Ерцгебирге Ауе излизат срещу Нюрнберг на Шпаркасе Ерцгебиргс Щадион.

Факти и данни за днешния мач:

Ерцгебирге Ауе

Ерцгебирге Ауе са на 4-то място в класирането със събрани 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи са реализирали 14 гола в противниковата врата и са получили 13 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Ерцгебирге Ауе е играл 4 срещи досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, отбелязал е 8 попадения във вратата на противниците си и е получил 3 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Бундеслига отборът на Ерцгебирге Ауе е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-8.

Нюрнберг

Гостуващият отбор на Нюрнберг заема 6-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 9 двубоя има голова разлика 15-14. Като гост отборът има 4 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 10 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Франките имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 7 гола.

Ерцгебирге Ауе - Нюрнберг - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Ерцгебирге Ауе има спечеленa една победа, а отбора на Нюрнберг е спечелил 4 победи, при общо голово съотношение 6-10. В предишните 2 срещи на своя терен с Нюрнберг, играчите на Ерцгебирге Ауе са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Ерцгебирге Ауе стигна до реми в предишния си двубой в Германия, а на собствения си терен е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите стигна до реми в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.