Обосновани Футболни Прогнози

Лагостера - Барселона Б

19 Октомври 2019 - 18:30
Лагостера
Барселона Б
Прогноза: X2
Коефициент: 1.32
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 9-ия кръг на шампионата в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 3 между футболните състави на Лагостера и Барселона Б. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Барселона Б.

Информацията за днешната среща:

Лагостера

Лагостера са 7-ми в класирането с общ актив от 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи имат положителна голова разлика 12-10. На своя стадион Лагостера има 4 срещи, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 4-7.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион Б Група 3 футболистите на Лагостера имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Барселона Б

Тимът на гостите от Барселона Б е 6-ти в таблицата с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 8 срещи има положителна голова разлика 13-9. Далеч от дома отборът е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, реализирал е 4 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион Б Група 3 тимът на Барселона Б има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

Лагостера - Барселона Б - преки мачове

В последните 2 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Лагостера не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Барселона Б има записани 2 успеха, при обща голова разлика 0-6. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на Барселона Б, Домакините от Лагостера нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си среща.

Съставът на Барселона Б постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Испания, а при визитите си допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.32 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.