Обосновани Футболни Прогнози

Дуисбург - Мепен

2 Октомври 2019 - 20:00
Дуисбург
Мепен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Трета Лига на Германия между футболните състави на Дуисбург и Мепен. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Мепен.

Предоставям факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Дуисбург

Зебрите са 4-ти в класирането със събрани 19 точки, записани след 6 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 мача са реализирали 22 гола във вратата на съперниците си и са получили 12 гола в собствената мрежа. Пред своите горещи фенове отборът е играл 4 срещи, в които е записал 4 победи, при обща голова разлика 11-3.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига тимът на Зебрите е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали в вратата на съперниците си 14 попадения и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни състави.

Мепен

Гостуващият отбор на Мепен е 15-ти в таблицата с 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 17-13. Навън тимът е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 6-5.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига футболистите на Мепен имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали 13 гола и са получили 9 гола.

Дуисбург - Мепен - директни срещи

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Дуисбург е в серия от 2 поредни победи в шампионата, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Отборът на Мепен е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Германия, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.