Обосновани Футболни Прогнози

Танта - Пирамидс

3 Октомври 2019 - 16:00
Танта
Пирамидс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Танта и Пирамидс от поредния кръг на сезона в Египет Висша Лига. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Пирамидс.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Танта

Танта са 6-ти във временното подреждане с общ сбор от 3 точки, след 1 победа от началото на новия футболен шампионат, като са реализирали 1 гола във вратата на противниците си и са получили 0 попадения в мрежата си. Пред своите привърженици Танта все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не се е разписал във вратата на гостуващите отбори и все още не е получил нито един гол във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Танта са постигнали една победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 11 гола.

Пирамидс

Отборът на гостите от Пирамидс е на 4-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 3 точки, след 1 победа от старта на новия шампионат, като има голова разлика 4-0. Далеч от дома съставът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Пирамидс са записали 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 4 гола.

Танта - Пирамидс - директни мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата тима, Танта няма записана нито 1 победа, отбора на Пирамидс е записал 1 победа, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-3. В последната среща у дома срещу тима на Пирамидс, играчите на Танта нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Танта има победа в последния си мач в шампионата, а на собствения си стадион е с 2 поражения.

Съставът на Пирамидс има победа в последната си среща в първенството на Египет, а при гостуванията си е с 2 равенствa.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.