Обосновани Футболни Прогнози

Халешер - Цвикау

5 Октомври 2019 - 15:00
Халешер
Цвикау
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 11-ия кръг на футболното първенство в Германия в Трета Лига между отборите на Халешер и Цвикау. Играчите на Халешер излизат срещу Цвикау на домашния си стадион Ердгас Шпортпарк.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

Халешер

Халешер са втори във временното подреждане с 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя имат положителна голова разлика 20-9. На домашна сцена отборът на Халешер е изиграл 5 мача до момента, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-5.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига играчите на Халешер имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 14-7.

Цвикау

Гостуващият състав на Цвикау е 10-ти в класирането с актив от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача е успял да реализира 16 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 14 попадения във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 5 мача, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Цвикау е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 11 получени гола.

Халешер - Цвикау - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата тима, Халешер е спечелил 2 победи, отбора на Цвикау също има записани 2 успеха, а 1 мач е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи у дома с Цвикау, футболистите на Халешер са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Халешер е с 2 последователни равенствa в шампионата на Германия, а на своя стадион стигна до равенство в последния си мач.

Отборът на гостите от Цвикау има победа в последния си мач в Германия, а на чужд терен постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.