Обосновани Футболни Прогнози

КТП Котка - ТПС Турку

7 Октомври 2019 - 18:30
КТП Котка
ТПС Турку
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на футболния сезон в Икьонен на Финландия между отборите на КТП Котка и ТПС Турку. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу ТПС Турку.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

КТП Котка

КТП Котка са трети във временното подреждане с общ актив от 41 точки, събрани след 13 победи, 2 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 25 мача имат положителна голова разлика 45-42. Пред собствените си фенове тимът има 12 срещи, в които има 7 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 22-14.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на КТП Котка са записали 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 14-13.

ТПС Турку

Гостуващият тим на ТПС Турку е 2-ри в класирането с актив от 53 точки, записани след 16 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 двубоя има голова разлика 44-22. Като гост отборът е изиграл 12 мача, в които е записал 8 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 19 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Тепси има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 4 гола.

КТП Котка - ТПС Турку - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата съперника, тимът на КТП Котка е постигнал 2 победи, отбора на ТПС Турку също има записани 2 успеха, а един двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 11-11. В последните 2 срещи у дома с състава на ТПС Турку, футболистите на КТП Котка нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините е с 5 последователни победи в първенството на Финландия, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни победи.

Отборът на гостите от ТПС Турку постигна равенство в предишната си среща в първенството на Финландия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.