Обосновани Футболни Прогнози

Файлд - Барнет

1 Октомври 2019 - 21:45
Файлд
Барнет
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
0 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на настоящият сезон в Национална Лига на Англия между футболните тимове на Файлд и Барнет. Файлд посрещат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Барнет.

Предоставям факти и статистика за днешния сблъсък:

Файлд

Футболистите на тима домакин се намират на 18-та позиция в класирането със събрани 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са вкарали 18 гола и са получили 23 гола в мрежата си. Като домакин Файлд е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига съставът на Файлд е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 11-12.

Барнет

Съставът на гостите от Барнет заема 9-то място в таблицата със събрани 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 двубоя е успял да вкара 16 гола и е инкасирал 16 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 6 двубоя, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига отборът на Барнет има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Файлд - Барнет - директни мачове

В предишните 2 играни срещи между двата съперника, Файлд е спечелил 1 победа, отбора на Барнет няма записана нито една победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-1. В последната среща у дома срещу състава на Барнет, футболистите на Файлд имат една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в първенството, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Съставът на гостите от Барнет записа равенство в последната си среща в шампионата на Англия, а като гост е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.