Обосновани Футболни Прогнози

Царско Село София - Ботев Враца

21 Октомври 2019 - 17:30
Царско Село София
Ботев Враца
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 13-ия кръг на настоящето първенство в Първа ПФЛ на България между футболистите на Царско Село София и Ботев Враца. Треньора на домакините Никола Спасов извежда на своя стадион своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Ботев Враца.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен мач:

Царско Село София

Домакините от Царско Село София заемат 12-то място във временното подреждане с 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са вкарали 11 попадения в противниковата врата и са допуснали 20 попадения в собствената врата. На своя стадион Царско Село София има 5 мача до момента, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа ПФЛ футболистите на Царско Село София имат в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-12.

Ботев Враца

Тимът на гостите от Ботев Враца заема 10-то място във временното класиране с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 срещи е вкарал 14 попадения и е инкасирал 18 попадения в собствената врата. Далеч от дома тимът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-8.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Ботев Враца са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Царско Село София - Ботев Враца - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Царско Село София има неуспех в предишната си среща в първенството на България, а у дома постигна реми в предишния си мач.

Отборът на Ботев Враца постигна успех в предишния кръг в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.