Обосновани Футболни Прогнози

Алавес - Селта Виго

20 Октомври 2019 - 13:00
Алавес
Селта Виго
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да обърна внимание на двубоя от поредния кръг на текущото футболно първенство в Испания в турнира Примера Дивисион между футболните състави на Алавес и Селта Виго. Треньорът на домакините Асиер Гаритано извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Селта Виго на домашния си стадион.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

Алавес

Играчите на състава домакин заемат 17-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 5-9. На своя терен Алавес е изиграл 4 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 3-1.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Алавес имат в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 4 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите отбори.

Селта Виго

Тимът на гостите от Селта Виго се намира на 15-то място в класирането с 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 мача има отрицателна голова разлика 5-9. Далеч от дома отборът е играл 3 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион съставът на Селта Виго е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 6 гола.

Алавес - Селта Виго - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Алавес е постигнал 3 победи, отбора на Селта Виго има записанa една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 6-3. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Селта Виго, играчите на Алавес са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Алавес има загуба в предишната си среща в първенството на Испания, а у дома постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите от Селта Виго има победа в предишния кръг в Испания, а на чужд терен има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.