Обосновани Футболни Прогнози

Лутън Таун - Портсмут

29 Януари 2019 - 21:45
Лутън Таун
Портсмут
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния мач между футболните състави на Лутън Таун и Портсмут от 30-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в Първа Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Помпи.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Лутън Таун

Футболистите на състава домакин са лидери в класирането с актив от 59 точки, събрани след 17 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 29 срещи са вкарали 55 попадения и са позволили да им вкарат 25 гола в своята мрежа. На домашна сцена Лутън Таун има 14 срещи, в които е записал 11 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 35 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Лутън Таун е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 10 попадения и са им вкарали 3 попадения.

Портсмут

Отборът на гостите от Портсмут заема втора позиция във временното подреждане с общ актив от 57 точки, натрупани след 17 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи има положителна голова разлика 47-27. На чужд терен отборът има 14 двубоя до момента, в които има 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 23-14.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Помпи имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 11 попадения и са получили 9 гола от противниковите футболни отбори.

Лутън Таун - Портсмут - преки мачове

В предишната среща между двата тима, Лутън Таун няма записана нито една победа, а тима на Портсмут е записал една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Лутън Таун е в серия от 2 последователни успеха в Англия, а на собствения си стадион има победа в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в първенството на Англия, а далеч от дома има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.