Обосновани Футболни Прогнози

Фрозиноне - Аталанта

20 Януари 2019 - 13:30
Фрозиноне
Аталанта
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
0 - 5
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да пиша за футболния сблъсък между футболните тимове на Фрозиноне и Аталанта от 20-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия. Треньорът на домакините Марко Барони извежда своите играчи срещу Аталанта на своя терен.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Фрозиноне

Фрозиноне заемат 19-то място във временното класиране с актив от 10 точки, след 1 победа, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи имат голова разлика 12-37. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Фрозиноне е играл 9 мача, в които е записал 5 равенства и 4 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 6 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Фрозиноне са постигнали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са разписали 2 попадения и са допуснали 9 попадения.

Аталанта

Съставът на гостите от Аталанта е 8-ми в класирането с 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя има положителна голова разлика 39-27. При гостуванията си съставът има 10 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 24-20.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Нерадзурите е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали 14 попадения и са им вкарали 10 гола.

Фрозиноне - Аталанта - преки мачове

В последните 3 изиграни двубоя между двата отбора, Фрозиноне няма нито една победа, отбора на Аталанта е спечелил 2 успеха, а 1 мач е завършил наравно, при обща голова разлика 0-6. В последната среща пред своите привърженици срещу Аталанта, Домакините от Фрозиноне нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Фрозиноне допусна неуспех в последния си двубой в Италия, а при домакинствата си стигна до равенство в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна успех в последната си среща в шампионата на Италия, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.