Обосновани Футболни Прогнози

Гоцано - Пистоезе

28 Януари 2019 - 15:30
Гоцано
Пистоезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Серия С - Група А на Италия между тимовете на Гоцано и Пистоезе. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Пистоезе.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Гоцано

Домакините са на 12-то място в класирането с актив от 25 точки, от 5 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи имат отрицателна голова разлика 26-27. На собствения си стадион Гоцано е играл 11 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група А футболистите на Гоцано са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-4.

Пистоезе

Отборът на гостите от Пистоезе е на 17-та позиция в класирането с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните 19 мача е вкарал 21 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 26 гола във вратата си. Навън съставът има 9 мача досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 10 гола в мрежата на съперниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Пистоезе е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-6.

Гоцано - Пистоезе - директни срещи

В предишният сблъсък между двата противника, тимът на Гоцано не е постигнал нито една победа, състава на Пистоезе също не е постигнал нито една победа, а в един мач двата противника са стигнали до подялба на точките.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Гоцано има поражение в предишния кръг в първенството на Италия, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Пистоезе допусна неуспех в предишния си мач в първенството, а като гост е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.