Обосновани Футболни Прогнози

Аморебиета - Спортинг Хихон Б

5 Януари 2019 - 17:30
Аморебиета
Спортинг Хихон Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе сблъсъка от 19-ия кръг на текущото футболно първенство в Испания в турнира Сегунда Дивисион Б Група 2 между футболните тимове на Аморебиета и Спортинг Хихон Б. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Спортинг Хихон Б на своя стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния сблъсък:

Аморебиета

Аморебиета са на 17-то място във временното подреждане с актив от 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя са вкарали 15 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 29 попадения в своята врата. У дома съставът има 9 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Аморебиета е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Спортинг Хихон Б

Отборът на гостите от Спортинг Хихон Б заема 8-мо място във временното подреждане със събрани 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 двубоя е отбелязал 24 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в своята врата. Навън тимът е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион Б Група 2 играчите на Спортинг Хихон Б имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-9.

Аморебиета - Спортинг Хихон Б - преки срещи

В предишните 2 мача между двата отбора, съставът на Аморебиета е постигнал една победа, отбора на Спортинг Хихон Б няма записана нито една победа, а в 1 двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-1. В последната среща пред своите фенове с Спортинг Хихон Б, играчите на Аморебиета имат 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините има неуспех в последната си среща в Испания, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 2 загуби в Испания, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.