Обосновани Футболни Прогнози

Есперанс де Тунис - Бен Гердан

15 Януари 2019 - 15:00
Есперанс де Тунис
Бен Гердан
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между тимовете на Есперанс де Тунис и Бен Гердан от поредния кръг на футболния сезон в Тунис в турнира Професионална Лига 1. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Бен Гердан.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Есперанс де Тунис

Домакините от Есперанс де Тунис са 2-ри във временното класиране с общ актив от 26 точки, от 8 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 11 срещи имат голова разлика 16-5. Като домакин тимът на Есперанс де Тунис е изиграл 6 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Професионална Лига 1 играчите на Есперанс де Тунис са постигнали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 8-2.

Бен Гердан

Гостуващият тим на Бен Гердан е на 8-мо място в таблицата с временното класиране със събрани 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 11 срещи е отбелязал 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 6 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Професионална Лига 1 футболистите на Бен Гердан имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 6 гола и са инкасирали 4 гола.

Есперанс де Тунис - Бен Гердан - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата отбора, Есперанс де Тунис има постигнати 4 успеха, състава на Бен Гердан няма нито 1 победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 10-3. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу Бен Гердан, Домакините от Есперанс де Тунис са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни победи в шампионата на Тунис, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Съставът на Бен Гердан има успех в последния кръг в шампионата, а като гост постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.