Обосновани Футболни Прогнози

Алмерия - Майорка

6 Януари 2019 - 13:00
Алмерия
Майорка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 20-ия кръг на футболния шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион между Алмерия и Майорка. Алмерия излизат срещу гостуващия футболен отбор на Майорка на Естадио Медитеранео.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящата футболна среща:

Алмерия

Алмерия се намират на 10-та позиция в класирането с актив от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя имат голова разлика 23-21. Като домакин Алмерия е изиграл 9 срещи, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 1 загуба, вкарал е 13 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Алмерия са постигнали една победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9-8.

Майорка

Гостуващият отбор на Майорка е 8-ми в класирането с актив от 30 точки, постигнати след 8 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е вкарал 25 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 17 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 9 мача, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Майорка е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 8 гола и са допуснали 5 гола.

Алмерия - Майорка - директни срещи

В последните 4 играни сблъсъка между двата съперника, Алмерия има постигнатa една победа, състава на Майорка е записал 2 успеха, а един двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 3-4. В последните 2 срещи у дома срещу Майорка, играчите на Алмерия имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Алмерия е в серия от 2 последователни ремита в шампионата на Испания, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни равни срещи.

Тимът на гостите от Майорка постигна успех в предишната си среща в първенството, а при гостуванията си допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.