Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Аякс - Йънг ПСВ

13 Януари 2019 - 15:30
Йънг Аякс
Йънг ПСВ
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния мач от 20-ия кръг на шампионата в Ерсте Дивизи на Холандия между футболните отбори на Йънг Аякс и Йънг ПСВ. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Йънг ПСВ.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Йънг Аякс

Домакините са 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 31 точки, събрани след 10 победи, едно равенство и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 19 двубоя имат положителна голова разлика 37-27. Като домакин отборът е играл 9 срещи досега, в които е записал 7 победи и 2 загуби, отбелязал е 19 гола в мрежата на гостуващите състави и е допуснал 7 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Йънг Аякс има записани 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 14 попадения и са допуснали 9 гола от противниковите състави.

Йънг ПСВ

Съставът на гостите от Йънг ПСВ се намира на 6-то място в класирането с актив от 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 срещи има голова разлика 44-34. Навън отборът е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 22 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 22 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи тимът на Йънг ПСВ е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 18 вкарани и 8 получени гола.

Йънг Аякс - Йънг ПСВ - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Йънг Аякс има постигнати 2 победи, а състава на Йънг ПСВ е спечелил 3 победи, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 2 срещи у дома срещу Йънг ПСВ, Домакините от Йънг Аякс са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Йънг Аякс е с 4 поредни успеха в първенството, а на собствения си стадион е с 2 победи.

Съставът на Йънг ПСВ е с 2 поредни успеха в първенството, а при визитите си има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.