Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Акре - Апоел Рамат Ган

4 Януари 2019 - 15:00
Апоел Акре
Апоел Рамат Ган
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между Апоел Акре и Апоел Рамат Ган от 18-ия кръг на футболния сезон в Лига Леумит на Израел. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Апоел Рамат Ган на своя терен.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия мач:

Апоел Акре

Домакините от Апоел Акре заемат 9-то място в класирането с актив от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи имат отрицателна голова разлика 15-19. Пред своите горещи почитатели съставът има 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига Леумит играчите на Апоел Акре са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Апоел Рамат Ган

Отборът на гостите от Апоел Рамат Ган е 10-ти в класирането с 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача е вкарал 15 попадения и е инкасирал 19 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 8 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В последните си 6 официални срещи в Лига Леумит съставът на Апоел Рамат Ган е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Апоел Акре - Апоел Рамат Ган - преки мачове

В последните 3 двубоя между двата противника, Апоел Акре е спечелил една победа, отбора на Апоел Рамат Ган няма записана нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-0. В предишната среща пред своите почитатели срещу тима на Апоел Рамат Ган, играчите на Апоел Акре нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Апоел Акре е с 2 успеха в шампионата на Израел, а на собствения си стадион постигна победа в предишния си мач.

Съставът на Апоел Рамат Ган постигна победа в предишния си мач в първенството, а далеч от дома постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.