Обосновани Футболни Прогнози

Риети - Виртус Франкавила

23 Януари 2019 - 15:30
Риети
Виртус Франкавила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от 21-ия кръг на първенството в Серия С - Група С на Италия между футболните състави на Риети и Виртус Франкавила. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Виртус Франкавила.

Време е за фактите за предстоящата среща:

Риети

Риети са 14-ти в класирането с общ сбор от 19 точки, от 6 победи, едно равенство и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат отрицателна голова разлика 21-32. На собствения си стадион отборът е играл 10 мача досега, в които има 4 победи, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 14-14.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група С тимът на Риети има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Виртус Франкавила

Отборът на гостите от Виртус Франкавила се намира на 13-то място във временното подреждане с 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 срещи е отбелязал 18 гола и е позволил да му вкарат 25 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 9 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 6 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група С играчите на Виртус Франкавила имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 3 получени гола.

Риети - Виртус Франкавила - преки срещи

В предишната среща между двата състава, отборът на Риети няма спечелена нито една победа, а състава на Виртус Франкавила има постигнатa 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Риети допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Италия, а на собствения си терен постигна успех в предишната си среща.

Тимът на Виртус Франкавила постигна успех в предишния кръг в първенството на Италия, а при гостуванията си стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.