Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Акре - Апоел Рамат Хашарон

21 Януари 2019 - 19:00
Апоел Акре
Апоел Рамат Хашарон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Израел в Лига Леумит между футболните състави на Апоел Акре и Апоел Рамат Хашарон. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Апоел Рамат Хашарон на Градски стадион Акре.

Време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Апоел Акре

Футболистите на състава домакин заемат 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 23 точки, записани след 5 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи са успели да реализират 16 попадения и са инкасирали 20 гола в собствената мрежа. Като домакин Апоел Акре има 9 двубоя, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на своите гости и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Леумит играчите на Апоел Акре са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Апоел Рамат Хашарон

Гостуващият състав на Апоел Рамат Хашарон е 11-ти във временното подреждане с актив от 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя има голова разлика 22-23. Навън тимът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-12.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит играчите на Апоел Рамат Хашарон имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Апоел Акре - Апоел Рамат Хашарон - директни срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата отбора, Апоел Акре има постигнатa една победа, отбора на Апоел Рамат Хашарон няма постигната нито една победа, а в 2 двубоя двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 3-2. В последната среща на своя стадион с Апоел Рамат Хашарон, футболистите на Апоел Акре нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Апоел Акре е с 2 равенствa в шампионата, а на своя стадион записа реми в предишната си среща.

Тимът на гостите от Апоел Рамат Хашарон има загуба в последния си мач в първенството, а при визитите си има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.