Обосновани Футболни Прогнози

Ойпен - Локерен

19 Януари 2019 - 21:00
Ойпен
Локерен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Ойпен и Локерен от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия А на Белгия. Треньора на домакините извежда на Кехрвег стадион своите футболисти срещу играчите на Локерен.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Ойпен

Ойпен са на 10-та позиция във временното подреждане с актив от 25 точки, постигнати след 8 победи, едно равенство и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са успели да отбележат 22 попадения и са получили 38 гола в своята врата. У дома съставът на Ойпен е изиграл 11 двубоя до момента, в които е записал 5 победи и 6 загуби, при обща голова разлика 14-19.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Ойпен има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 3 гола и са инкасирали 7 гола.

Локерен

Съставът на гостите от Локерен е 16-ти в класирането с общ актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя е реализирал 19 гола в противниковата врата и е инкасирал 35 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът има 10 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 8 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А тимът на Локерен има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 7 попадения и са инкасирали 10 гола от футболистите на своите противници.

Ойпен - Локерен - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Ойпен е постигнал 2 успеха, тима на Локерен също е спечелил 2 победи, а в 1 мач двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 7-10. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Локерен, играчите на Ойпен са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Ойпен има успех в последния кръг в шампионата, а на своя стадион има неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни загуби в Белгия, а далеч от дома е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.