Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Тел Авив - Макаби Нетаня

7 Януари 2019 - 21:00
Макаби Тел Авив
Макаби Нетаня
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата от 18-ия кръг на футболното първенство в Израел в турнира Висша Лига между отборите на Макаби Тел Авив и Макаби Нетаня. Макаби Тел Авив излизат срещу гостуващите играчи на Макаби Нетаня.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Макаби Тел Авив

Домакините се намират на първа позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 42 точки, след 13 победи и 3 равенства, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните 16 двубоя имат голова разлика 39-8. На домашна сцена отборът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 6 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 20-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Синьо-жълтите има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 16 гола и получени 3 гола.

Макаби Нетаня

Гостуващият състав на Макаби Нетаня заема 6-то място в таблицата с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 19-19. Навън тимът е изиграл 7 мача до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Диамантите имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-4.

Макаби Тел Авив - Макаби Нетаня - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Макаби Тел Авив е постигнал 5 победи, а отбора на Макаби Нетаня не е спечелил нито 1 победа, при обща голова разлика 13-5. В последните 2 срещи у дома срещу Макаби Нетаня, Домакините от Макаби Тел Авив имат 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Макаби Тел Авив е с 5 последователни победи в първенството на Израел, а на своя стадион е с 4 последователни успеха.

Тимът на гостите от Макаби Нетаня е с 2 поредни победи в шампионата на Израел, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.