Обосновани Футболни Прогнози

Пасош Ферейра - Ароука

2 Януари 2019 - 19:00
Пасош Ферейра
Ароука
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на футболния сезон в Сегунда Лига на Португалия между отборите на Пасош Ферейра и Ароука. Треньора на домакините извежда на Ещадио да Мата Реал своите футболисти срещу играчите на Ароука.

Предоставям факти и статистика за днешната среща:

Пасош Ферейра

Играчите на Пасош Ферейра се намират на върха във временното подреждане с актив от 30 точки, след 10 победи и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 13 мача имат положителна голова разлика 19-5. Пред собствените си верни фенове Пасош Ферейра има 7 мача досега, в които има 5 победи и 2 загуби, реализирал е 10 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига футболистите на Пасош Ферейра са записали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-3.

Ароука

Гостуващият отбор на Ароука е на 16-то място в класирането с общ сбор от 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи е успял да отбележи 14 попадения във вратата на съперниците си и е получил 20 попадения в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Ароука има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 8 гола от противниковите отбори.

Пасош Ферейра - Ароука - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Пасош Ферейра постигна успех в предишната си среща в шампионата на Португалия, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Ароука е в серия от 2 равенствa в Португалия, а далеч от дома стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.