Обосновани Футболни Прогнози

Сарагоса - Реал Овиедо

25 Януари 2019 - 22:00
Сарагоса
Реал Овиедо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя между футболистите на Сарагоса и Реал Овиедо от поредния кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Реал Овиедо на Ла Ромареда.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Сарагоса

Сарагоса са 17-ти във временното класиране с 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са отбелязали 24 гола в мрежата на съперниците си и са получили 30 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Ла Ромареда тимът има 11 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-14.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион съставът на Сарагоса има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Реал Овиедо

Съставът на гостите от Реал Овиедо заема 9-то място в таблицата със събрани 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 22 мача е вкарал 26 попадения в противниковата врата и е инкасирал 26 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е играл 11 двубоя досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 13-15.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Реал Овиедо имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 5 гола от съперниците си.

Сарагоса - Реал Овиедо - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, съставът на Сарагоса е записал 3 успеха, отбора на Реал Овиедо няма постигната нито 1 победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 10-4. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Реал Овиедо, играчите на Сарагоса са записали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Сарагоса постигна реми в последния кръг в шампионата, а у дома допусна загуба в последния си мач.

Отборът на гостите от Реал Овиедо е с 3 последователни победи в първенството, а при визитите си е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.