Обосновани Футболни Прогнози

Андерлехт - Ойпен

27 Януари 2019 - 19:00
Андерлехт
Ойпен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на срещата от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия А на Белгия между отборите на Андерлехт и Ойпен. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Ойпен на Констант Ванден Сток.

Ето и статистиката за предстоящия футболен двубой:

Андерлехт

Андерлехт се намират на 5-то място във временното подреждане с 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 22 мача са вкарали 37 гола и са допуснали 28 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Констант Ванден Сток тимът има 11 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 21 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Пурпурно-белите има в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Ойпен

Отборът на гостите от Ойпен е на 9-то място във временното класиране с 28 точки, след 9 победи, едно равенство и 12 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има голова разлика 26-39. Като гост тимът е играл 10 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 8-19.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ойпен имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Андерлехт - Ойпен - преки мачове

В последните 5 мача между двата отбора, Андерлехт има записани 3 успеха, състава на Ойпен има спечеленa една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 11-6. В последните 2 срещи у дома с тима на Ойпен, играчите на Андерлехт са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините допусна поражение в предишния си мач в първенството на Белгия, а у дома постигна успех в последния си мач.

Отборът на Ойпен е с 2 поредни успеха в първенството на Белгия, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.