Обосновани Футболни Прогнози

Безие - Троа

18 Януари 2019 - 21:00
Безие
Троа
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните състави на Безие и Троа от поредния кръг на шампионата в Франция в турнира Лига 2. Безие приемат на домашния си стадион гостуващия отбор на Троа.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Безие

Домакините са на 18-то място в таблицата с временното класиране с актив от 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните 20 мача са отбелязали 15 гола и са инкасирали 27 попадения в мрежата си. На собствения си терен Безие е играл 8 мача до момента, в които има 3 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 4-12.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Безие са постигнали 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 13 гола.

Троа

Отборът на гостите от Троа заема 10-та позиция във временното подреждане с актив от 30 точки, от 9 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 20 мача е отбелязал 27 попадения и е получил 20 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 10 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-9.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Троа е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали 10 попадения и са им вкарали 5 гола.

Безие - Троа - преки мачове

В последният двубой между двата тима, Безие е записал една победа, а Троа няма постигната нито 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Безие е с 5 поредни загуби в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 поредни поражения.

Тимът на гостите от Троа стигна до равенство в предишния кръг в шампионата, а като гост е с 2 поредни ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.