Обосновани Футболни Прогнози

СПАЛ - Удинезе

27 Август 2017 - 21:45
СПАЛ
Удинезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните тимове на СПАЛ и Удинезе от 2-ия кръг на настоящият шампионат в Италия в турнира Серия А. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Зебрите.

Информацията за предстоящата среща:

СПАЛ

Играчите на тима домакин са на 10-то място в таблицата с временното подреждане само с 1 записана точка, след 1 равенство, като са реализирали 0 попадения в противниковата врата и са инкасирали 0 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена СПАЛ все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 1 изиграни двубоя в първенството футболистите на СПАЛ са постигнали само 1 равенство, при голова разлика 0-0.

Удинезе

Гостуващият състав на Удинезе е 14-ти в таблицата с 0 точки след 1 загуба, като има голова разлика 1-2. Като гост тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Серия А съставът на Зебрите е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 14 гола.

СПАЛ - Удинезе - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на СПАЛ постигна реми в предишния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 0 последователни поражения.

Отборът на Удинезе е с 2 поражения в Италия, а като гост е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.