Обосновани Футболни Прогнози

Хайденхайм - Ерцгебирге Ауе

9 Август 2017 - 21:00
Хайденхайм
Ерцгебирге Ауе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой от 3-ия кръг на футболния сезон в Германия в турнира Втора Бундеслига между футболните тимове на Хайденхайм и Ерцгебирге Ауе. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Ерцгебирге Ауе на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Хайденхайм

Домакините от Хайденхайм са 16-ти в класирането без спечелена точка, след 1 загуба, като са вкарали 0 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 2 гола в собствената мрежа. На своя терен тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е реализирал нито един гол във вратата на гостуващите отбори и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига футболистите на Хайденхайм имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 10 гола.

Ерцгебирге Ауе

Тимът на гостите от Ерцгебирге Ауе е 16-ти в таблицата с нула точки след 1 загуба, като е вкарал 0 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът все още не е изиграл нито една среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига футболистите на Ерцгебирге Ауе са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 6 попадения и са получили 9 попадения от противниковите футболни отбори.

Хайденхайм - Ерцгебирге Ауе - директни двубои

В последните 4 играни двубоя между двата тима, тимът на Хайденхайм е записал една победа, отбора на Ерцгебирге Ауе също е записал една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Ерцгебирге Ауе, играчите на Хайденхайм са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Хайденхайм допусна загуба в предишната си среща в Германия, а у дома постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите от Ерцгебирге Ауе е с 2 поредни загуби в шампионата на Германия, а като гост е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.