Обосновани Футболни Прогнози

Атлантас Клайпеда - Лиетава Йонава

10 Август 2017 - 20:00
Атлантас Клайпеда
Лиетава Йонава
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от сблъсъка между футболните отбори на Атлантас Клайпеда и Лиетава Йонава от поредния кръг на футболния шампионат в Литва в А Лига.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Атлантас Клайпеда

Футболистите на състава домакин заемат 4-та позиция в таблицата с 23 точки, натрупани след 5 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя са реализирали 23 гола във вратата на противниците си и са получили 22 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Атлантас Клайпеда има 9 мача до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в А Лига играчите на Атлантас Клайпеда имат записани 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при голова разлика 5-9.

Лиетава Йонава

Тимът на гостите от Лиетава Йонава се намира на 6-та позиция в класирането с 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя има отрицателна голова разлика 20-28. При визитите си тимът е изиграл 10 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 10-11.

В предишните си 6 официални двубоя в А Лига съставът на Лиетава Йонава е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са отбелязали 4 попадения и са допуснали 9 гола.

Атлантас Клайпеда - Лиетава Йонава - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Атлантас Клайпеда е записал 3 успеха, състава на Лиетава Йонава е записал една победа, а 1 среща е завършил реми, при обща голова разлика 6-2. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Лиетава Йонава, Домакините от Атлантас Клайпеда нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Атлантас Клайпеда е в серия от 2 последователни равенствa в Литва, а на собствения си терен записа реми в последния си двубой.

Тимът на Лиетава Йонава има поражение в последния кръг в шампионата, а на чужд терен записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.