Обосновани Футболни Прогнози

Хартберг - Лиферинг Залцбург

11 Август 2017 - 19:30
Хартберг
Лиферинг Залцбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на първенството в Ерсте Лига на Австрия между футболните отбори на Хартберг и Лиферинг Залцбург.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен двубой:

Хартберг

Хартберг са 3-ти в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните 3 мача имат голова разлика 4-2. На домашна сцена Хартберг има един мач до момента, в който е записал 1 победа, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Хартберг има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Лиферинг Залцбург

Гостуващият състав на Лиферинг Залцбург заема втора позиция в таблицата с общ сбор от 9 точки, след 3 победи и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 4 мача е отбелязал 9 гола и е инкасирал 4 попадения в мрежата си. Навън съставът има 2 мача, в които е записал само победи, при обща голова разлика 5-3.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига тимът на Лиферинг Залцбург има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 7 гола.

Хартберг - Лиферинг Залцбург - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, съставът на Хартберг е спечелил 2 победи, тима на Лиферинг Залцбург също има постигнати 2 победи, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 9-10. В последните 2 срещи на своя терен срещу Лиферинг Залцбург, играчите на Хартберг имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Хартберг допусна неуспех в последния кръг в Австрия, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Отборът на Лиферинг Залцбург е в серия от 2 последователни успеха в първенството на Австрия, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.