Обосновани Футболни Прогнози

Брабранд - Роскилде

1 Август 2017 - 18:30
Брабранд
Роскилде
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе мача от 2-ия кръг на сезона в Дания в турнира Първа Дивизия между тимовете на Брабранд и Роскилде.

Факти и данни за днешния мач:

Брабранд

Домакините от Брабранд заемат 11-та позиция в класирането без спечелена точка, от старта на новия шампионат, като са реализирали 0 гола в противниковата врата и са получили 0 попадения в своята врата. У дома отборът на Брабранд все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е успял да се разпише в мрежата на гостуващите отбори и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Брабранд има в актива си 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика 4-14.

Роскилде

Гостуващият тим на Роскилде е 11-ти в класирането с 0 точки от началото на новия сезон, като е вкарал 0 попадения и е получил 0 гола в мрежата си. На чужд терен отборът все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Роскилде има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Брабранд - Роскилде - директни срещи

В последният двубой между двата противника, тимът на Брабранд няма постигната нито една победа, а отбора на Роскилде е спечелил една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има поражение в предишния кръг в Дания, а на собствения си стадион е с 4 последователни поражения.

Съставът на Роскилде допусна неуспех в предишния си мач в първенството на Дания, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.